Startsida för Cultura

Hej och välkomna till min webbsida! Jag som har denna sida heter Hanna och jag gillar att läsa böcker. Denna hemsida kommer handla om mig och vad jag gör i min vardag. Vem är då Hanna? Jag är 19 år gammal och har precis tagit både studenten och körkort. På gymnasiet studerade jag idrottsprogrammet med inriktning fotboll. Anledningen till detta var inte för att jag var särskilt intresserad av sporten. Det handlade mer om att jag läste så mycket böcker när jag väl var hemma och då blev jag mest liggande/sittande. Då var det bra att kunna aktivera sig i skolan.

Vidare på denna hemsida kommer ni kunna läsa artiklar som handlar om följande ämnen:

1) Min vardag

Denna artikel kommer handla om min vardag nu när jag inte längre går i skolan. Vad gör jag om dagarna egentligen? Vad vill jag göra i framtiden?

2) Helger

Hur ser mina helger ut? är de annorlunda mot mina vardagar och hur såg det ut tidigare då jag faktiskt gick i skolan.

3) Bra böcker

Här kommer jag lista vilka böcker jag tycker är värda att läsa.

4) Favoriter

Mina favoritsaker i livet rent allmänt kommer ni kunna läsa om här.

5) Hobbies

Saker som jag gillar att hitta på på min fria tid finns nerskrivet här.

6) Intressen

Vad har då en bokälskande ex-fotbollsspelare för intressen i livet? Spelar jag något instrument eller gillar jag kanske att måla? Det får ni veta här.

7) Aktiviteter

Hur gillar jag att aktivera mig i min vardag nu när jag inte längre går i skolan och har samma aktivering som jag hade tidigare.

8) Sport

Vilka andra sporter än just fotboll är jag intresserad av och skulle vilja prova på. Det finns några som lockar och i denna artikel får ni veta just vilka det är.