Om Bloggen

Min blogg ska man läsa om man är intresserad av böcker, hobby och min vardag. Jag kommer posta minst ett inlägg om dagen som handlar om någon av dessa ämnen. Vardagsbloggarna kommer mest att handla om vad jag gör med min hund. Det är eventuella resultat och träningstillfällen som ni kan läsa om här. En och annan dagblogg där jag skriver vad jag gjort under dagen kan laddas upp när jag känner för detta.

Jag kommer dagligen även att uppdatera med nya boktips och recensioner eftersom ni vet att jag läser väldigt mycket böcker så kan det hjälpa att lägga upp inlägg som handlar om böcker så att andra vet vilka böcker de kan välja att läsa. Tanken med att det är en blogg som handlar om många saker gör att det blir en blogg som är till för alla. För er som vill kan ni kontakta mig på min email Cultura@yahoo.com där ni kan önska ämnen som jag ska ta upp i min blogg. Det kan handla om att någon vill att jag ska besöka en viss plats och sedan blogga om mitt besök eller prova någon produkt som sedan recenseras.

Huvuddelen av bloggen kommer att handla om just böcker, hobby och vardagen. Det kan även komma tips på smink och mode. Inlägg om kultur och vad man kan göra för att ta sig an den svenska kulturen kommer även att finnas på bloggen. Det händer att jag åker till olika museum eftersom jag även är intresserad utav historia och då kommer inlägg om besöken finnas på bloggen.