Min vardag

När jag gick i skolan såg min vardag lite annorlunda ut mot vad den gör nu. Då började skolan klockan 9 och jag gick upp runt halv 8 för att ha tid att göra mig i ordning och gå ut med min hund och ge han mat. Jag kom hem runt 4 på eftermiddagen och då gick jag ut med min hund igen en längre runda och sedan kom jag hem och åt middag. Därefter la jag mig och läste en bok i min säng och kanske somnade en stund. Oftast kunde jag även försöka hinna med en träningsrunda innan det var dasgs att sova igen.

Nu för tiden går jag inte i skolan mer, så min vardag ser annorlunda ut. Jag kan ändå vakna vid samma tid eftersom jag har min hund som behöver göra sina behov. Vi går en timmes morgonpromenad och sedan får han mat. Efter det att jag har matat honom går jag och vilar mig en stund igen. Ibland kanske jag startar dreamfilms för att ser en film eller serie som jag gillar. Nu kanske ni tänker, var inte den sidan olaglig? Det senaste jag hörde var att det inte är olagligt att titta utan det är att lägga ut filmer och videor där som är olagligt.

Efter detta kanske klockan har slagit 12 och då är det dags för lunch. En timme efter lunchen kanske jag väljer att träna en stund på vårt gym. Efter detta åker jag troligen i väg med min hund till någon hundkurs som vi går på och tränar. Där kanske jag träffar några vänner som vill att jag ska hänga med på fika efter träningen. Efter fikat kanske jag åker hem och umgås med min familj och ser en film till innan det är dags att sova och börja om nästa dag igen.